Contipso Learning

Contipso Learning е интернет базирана (SaaS) система, която дава решение за управление на знанията.

Системата осигурява необходимото за управлението на знания, от тяхното създаване, съхранение, споделяне, актуализиране до мониторинг на активността и степента на възприемане.
Независимо дали вече използвате система за електронно обучение или ви предстои да оптимизирате обучителните процеси, Contipso Learning е решението на тази задача.

Чрез Contipso Learning вие получавате

Детайлна информация

Детайлна информация

Отчитане, статистика и мониторинг - детайлни филтри, справки и отчети, които с един клик ви дават обобщени и обработени резултати за всички участници включени в обучителния процес.

Оптимизиране на администрацията

Чрез базирано на правила, автоматично записване, промяна и отписване на хората в обученията, можете значително да разтоварите управленските екипи от неефикасни дейности.

Оптимизиране на администрацията
Интерактивно мултимедийно съдържание

Интерактивно мултимедийно съдържание

Чрез уникалния инструмент за създаване на онлайн курсове създавате обучително съдържание, което взаимодейства с обучаемите. Получавате и множество включени шаблони, ефекти и анимации за бърза разработка на обучителни курсове, които ангажират и мотивират обучаемите.

Развитие и методическа подкрепа

Получавате технологична поддръжка, непрекъснато развитие и обновяване на системата за електронно обучение и методическа подкрепа за разработката на интерактивно обучително съдържание директно от опитни експерти.

Развитие и методическа подкрепа
Достъп от всякакви устройства

Достъп от всякакви устройства

Адаптивен дизайн не само на интерфейса, но и на съдържанието, за да осигурите достъп на потребителите до инструкции, наръчници, обучения, процеси и скриптове, които се адаптират към устройството, което се използва в момента, за да се обучават в удобно за тях време и място.

Информация спрямо ролята

Достъп до необходимите и достатъчни данни, чрез графики за бързо информиране на ключовите управленски роли - Организатори обучения и Ръководители на екипи, за да може контрола върху натрупването и устойчивото развитието на знанията да се осъществява на всяко възможно ниво от организационната структура.

Информация спрямо ролята
Мултиезично съдържание и интерфейс

Мултиезично съдържание и интерфейс

Мултиезичност на платформата и възможност за лесна локализация на съдържанието на различни езици.

Вграден модул за Виртуална обучителна стая

Получавате напълно интегрирана със системата Виртуална обучителна стая за видео и аудио обучение, бяла дъска, споделяне на екрана и възможност за запис на сесиите.

Вграден модул за Виртуална обучителна стая
Директен достъп до готови курсове

Директен достъп до готови курсове

Можете да запишете вашите служители за курсовете предлагани от множество автори и обучителни организации в Contipso Catalog. Обучението и натрупаните резултати става директно във вашата система.

Шаблони и готови оформления

Пестите време за дизайн и анимиране, получавайки достъп до готови шаблони, оформления и съдържание директно достъпни в инструмента за създаване на интерактивни обучения.

Иновация базирана на опита

Contipso Learning e плод на 15 годишния опит на екип от обучители, психолози, методолози, дизайнери, програмисти и анализ на клиентските потребности на стотици организации.

На нас се довериха:

Демо версия на Contipso LMS

Най-добрият начин да се запознаете с възможностите на Contipso LMS като система за създаване и провеждане на интерактивно обучение е да я видите в действие! Заредена с условни данни, в пълната и функционалност, без ограничения.

Изпробвайте сега

Нека ви покажем с какво сме различни

Ако разполагате с един час за онлайн представяне и сте любопитни да видите една съвременна визия за интерактивно обучение, просто ни кажете

Горе