Contipso Learning

Contipso Learning е интернет базирана (SaaS) платформа за електронно обучение, която дава решение за управление на знанията.

Системата осигурява необходимото за управлението на знания, от тяхното създаване, съхранение, споделяне, актуализиране до мониторинг на активността и степента на възприемане.
Независимо дали вече използвате система за електронно обучение или ви предстои да оптимизирате обучителните процеси, Contipso Learning е решението на тази задача.

Чрез Contipso Learning вие получавате

Интерактивно мултимедийно съдържание

Интерактивно мултимедийно съдържание

Чрез уникалния инструмент за създаване на онлайн курсове създавате обучително съдържание, което взаимодейства с обучаемите. Получавате и множество включени шаблони, ефекти и анимации за бърза разработка на обучителни курсове, които ангажират и мотивират обучаемите.

Достъп от всякакви устройства

Платформата за дистанционно обучение е с адаптивен дизайн не само на интерфейса, но и на съдържанието, за да осигурите достъп на потребителите до обучения, които се адаптират към устройството, което се използва в момента, за да се обучават в удобно за тях време и място.

Достъп от всякакви устройства
Детайлна информация

Детайлна информация

Отчитане, статистика и мониторинг - детайлни филтри, справки и отчети, които с един клик ви дават обобщени и обработени резултати за всички участници включени в обучителния процес.

Оптимизиране на процесите

Чрез базирано на правила, автоматично записване, промяна и отписване на хората в обученията, можете значително да разтоварите ангажираните с управлението на процеса екипи от неефикасни дейности.

Оптимизиране на процесите
Вграден модул за Виртуална обучителна стая

Вграден модул за Виртуална обучителна стая

Получавате напълно интегрирана с електронната платформа за обучение Виртуална класна стая за видео и аудио обучение, бяла дъска, споделяне на екрана и възможност за запис на сесиите.

Шаблони и готови оформления

Пестите време за дизайн и анимиране, получавайки достъп до готови шаблони, оформления и съдържание директно достъпни в инструмента за създаване на интерактивни обучения.

Развитие и методическа подкрепа

Развитие и методическа подкрепа

Получавате технологична поддръжка, непрекъснато развитие и обновяване на системата за електронно обучение и методическа подкрепа за разработката на интерактивно обучително съдържание директно от опитни експерти.

Информация спрямо ролята

Достъп до необходимите и достатъчни данни, чрез графики за бързо информиране на ключовите управленски роли - Организатори обучения и Ръководители на екипи, за да може контрола върху натрупването и устойчивото развитието на знанията да се осъществява на всяко възможно ниво от организационната структура.

Информация спрямо ролята
Мултиезично съдържание и интерфейс

Мултиезично съдържание и интерфейс

Мултиезичност на платформата и възможност за лесна локализация на съдържанието на различни езици.

Директен достъп до готови курсове

Можете да запишете вашите потребители за курсовете предлагани от множество автори и обучителни организации в Contipso Catalog. Обучението и натрупаните резултати става директно във вашата платформа за електронно обучение.

Директен достъп до готови курсове

Иновация базирана на опита

Contipso Learning e плод на 15 годишния опит на екип от обучители, психолози, методолози, дизайнери, програмисти и анализ на клиентските потребности на стотици организации.

На нас се довериха:

Демо версия на Contipso LMS

Най-добрият начин да се запознаете с възможностите на Contipso LMS като система за създаване и провеждане на интерактивно обучение е да я видите в действие! Заредена с условни данни, в пълната и функционалност, без ограничения.

Изпробвайте сега

Нека ви покажем с какво сме различни

Ако разполагате с един час за онлайн представяне и сте любопитни да видите една съвременна визия за интерактивно обучение, просто ни кажете

Горе